Asikkalan Moottorikerho

PÄITSI TALKOOKUTSU!

14.1.2022
PÄITSI 2022 TALKOOKUTSU
Järjestämme 19-20.3 ajettavaan Päitsiin taas pätkän Vesivehmaalla. Pätkä ajetaan lauantai aamusta. Talkooväkeä tarvittaisiin edellisen viikonlopun reitintekoon ja kisapäivän järjestelyihin. Kisapäiväna tarvittaisiin noin 20 hlöä porukkaan seuraavasti:
- Pätkävastaava Mikael Kivimäki
- Turvallisuuspäällikkö ( Sami )
- Kelkkakuski ( Marko + Miro )
- Lähtö 2-3 hlöä
- Maali 4 hlöä (Oskari, Artur, Leevi)
- Reitin varrelle noin 10 hlöä:
Lentokentän pohjoispää, Lentotien mutka kentän pohjoispäässä, Lentotien mutka puolessa välissä, crossirata eteläsilta (Harri), crossirata varikon silta, Etelän lenkki + mäet, hakkuu ja hakkuun takainen lenkki
- Liikenteen ohjaus 5 hlöä, pyörien tulo lentokentän itäpuolelta, lentotien risteys, pyörien poistuminen Vierumäen tielle, yleisöparkki jokkisrata 2 hlöä

Pyydän ilmoittamaan halukkuutenne kerhon ilmopostiin asikmkilmot@gmail.com. Nimi, nro ja sp-osoite tarvitaan.
Nopeimmat pääsevät siihen tehtävään mihin haluavat! 😉 Toiveen voi esittää.
Päivitän tähän julkaisuun nimiä sitä mukaan kun niitä tulee.
Talkoolaiset ilmoitamme etukäteen järjestäjälle, koska ovat näin talkoovakuutuksen piirissä. Lisäksi jos omaa järjestysmieskortin niin ilmoittakaa postissa. Mukaan talkooporukkaan voi tulla vaikka ei ole kerhon jäsen.

Lisäksi illan huoltoon Päijännetalolle tarvittaisiin vielä pari-kolme tyyppiä. Tulossa nyt Vesa, Sami ja Ain. Hommana huoltoautojen ajattaminen parkkiin ja yleinen järjestyksen pito.

Reitintekotalkoot pidetään 13.3. Siitä tulee muistutuskutsu vielä lähempänä ajankohtaa ja siihen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Lisätietoja voi tarvittaessa kysellä Vesalta ja Mikaelilta.

Kaikki mukaan talkoilemaan!